ds
SK Productions > Branded content film SK Productions > Branded content film

Branded content film bij SK Productions

Beeld, je hoeft maar om je heen te kijken en je komt er in aanraking mee: op je telefoon, tv, je computer, laptop, reclamezuilen etc. Je kunt er zoveel kanten mee op en zoveel invloed mee uitoefenen, maar dan moet je het wel goed aanpakken. Film kan vertederen, emotioneren, frustreren, informeren en amuseren. Ook wordt het vaak ingezet met een commercieel doel. Zoals bijvoorbeeld branded content film. SK Productions kan je helpen door middel van branded content je merk te vergroten. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben zij al veel verschillende klanten geholpen aan het verbeelden van verhalen met mooi filmmateriaal. Recentelijk stond het team, bestaande uit Stefan Kuipers en Demian Leendertse, nog in de spotlight door brons te winnen bij het jaarlijkse Timelapse Film Festival met hun timelapse ‘WILD | 4 seasons of the Veluwe’. Zij gingen daarmee meer dan honderd uitzendingen uit de hele wereld voorbij.

Afspraak maken

Heb je interesse in het laten maken van een bedrijfsvideo? Informeer dan vrijblijvend door contact op te nemen via het contactformulier. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian)

Wat is branded content?

Wanneer je het hebt over reclame- en marketinguitingen, moet branded content ook aan bod komen. Maar wat is branded content nou eigenlijk precies? Branded content is een content type waar de merkuiting samenkomt met de waarde toevoegende content, zoals video of tekst, voor vermaak of informatieve doeleinden. Het wordt door bedrijven vaak ingezet om meer naamsbekendheid te genereren. Voor veel mensen lijkt branded content op advertenties. Het wezenlijke verschil is dat bij branded content film de commerciële boodschap niet centraal staat, terwijl dit bij advertenties en reclame wel zo is. Op het moment dat de advertentie daadwerkelijk boven de commerciële zaken uitstijgt, gaat het om branded content.

Goede branded content moet aan een aantal voorwaarden voordoen. Zo is het altijd handig om bij het creatieproces van branded content een professional in te schakelen die je kan helpen bij de stappen om tot een goed resultaat te komen. SK Productions kan hieraan meewerken en mooie beelden aanleveren overeenkomend met de gekozen storyline. Geslaagde branded content examples waar SK Productions aan mee heeft gewerkt zijn onder andere van Iglo en Connexxion.

Dit zeggen onze klanten

SK Productions: branded content film en meer

Naast het werk dat zij leveren rondom branded content film, zet het team van SK Productions zich ook in voor commercials, tv-programma’s, documentaires en corporates. Kijk hier voor een overzicht van hun werk. Met ruim 1000 uur aan beeldmateriaal per jaar, distribueren zij meer dan 50.000 GB aan data door hun servers en computers. Bij de opdrachten die zij aannemen werken zij aan de productie, het filmproces en de post-productie. Hun doel is om bij iedere opdracht de mooiste beelden te verzamelen. Of dat nou bedrijfsfilmpjes, commercials of moodfilms zijn. Het team van SK Productions gaat voor kwaliteit en heeft goede apparatuur, waaronder een drone, tot hun beschikking die ze bij al hun diensten in kunnen zetten.

Op zoek naar branded content film?

Wil je graag je merk vergroten door middel van branded content? Dan staat het professionele team van SK Productions voor u klaar. Zij helpen u aan mooi beeldmateriaal en denken met u mee. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Kijk op de website of neem contact op.

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ