Branded content videos
Branded content videos

Branded content videos

Branded content video’s zijn onderdeel van een content marketing strategie. Het is een vorm van content waarbij de merkuiting subtiel versmolten is met waardevolle content. Dit kan in de vorm van informatie, maar ook in de vorm van entertainment. Deze video’s wekken vertrouwen en promoten een merk tegelijkertijd, waardoor de (online) zichtbaarheid toeneemt.

Ofwel, de perfecte manier om een bedrijf goed onder de aandacht te brengen bij de beoogde doelgroep. Doordat wij van SK Productions jarenlange ervaring hebben in het vak, weten we als de beste hoe we samen de mooiste verhalen verbeelden. Wij zijn er klaar voor.

Subtiel vergroten van de zichtbaarheid

Wat is branded content? Branded content video’s zijn video’s waarin heel subtiel een verwijzing wordt gemaakt naar je brand of bedrijf. Zowel primetime als online, zonder commerciële bijsmaak. Denk hierbij aan het subtiel in beeld brengen van je logo, product of brand. Branded content draait dus niet om het verkopen van een product of dienst, maar om het vergroten van een brand/merk.

Door te investeren in branded content video’s, bied jij je klanten leuke en interessante content aan. Deze content video’s wekken vertrouwen en zijn zeer deelbaar en likeable op sociale media. Door deze content voelen klanten zich verbonden met je bedrijf of merk en neemt de (online) zichtbaarheid toe.

Van productie tot post-productie

Indien gewenst verzorgen we het gehele totaalpakket voor je. Van de productie tot aan het filmproces en de post-productie. We beschikken namelijk over meerdere edit suites waarin we de geschoten beelden voor je brand verwerken. Bijvoorbeeld middels finishing, full HD, HDR editing en 4K. Je bent gedurende het gehele proces gegarandeerd van kwaliteit.

Allround videoproductiebedrijf

Ons allround videoproductiebedrijf is van alle markten thuis. Door de jaren heen hebben we al meer dan 1000 uur per jaar aan beeldmateriaal geschoten en gemonteerd. Wist je dat wij meer dan 50.000 GB aan content distribueren door onze servers en computers? Wij verbeelden de verhalen van onze opdrachtgevers met veel liefde. Ook voor jou.

Overtuigd van de kracht van branded content video’s?

Wil je ook het vertrouwen van (potentiële) klanten wekken en subtiel je merk promoten? Wij dragen graag bij aan het succes van je merk of bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Je kunt voor meer informatie over deze vorm van marketing uiteraard ook contact met ons opnemen, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Je kunt contact met ons opnemen door je gegevens in te vullen in het contactformulier onderaan deze pagina. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug! Wij zijn SK Productions en wij gaan graag tot het uiterste.