ds
SK Productions > Corporate film maken SK Productions > Corporate film maken

CORPORATE FILM MAKEN

Ben je op zoek naar een productiebedrijf die kan helpen met een corporate film maken? Dan helpen de specialisten van SK Productions graag verder! SK Productins creëert, produceert en distribueert promotiefilms voor merken, televisie en digitale platforms. Professionele hulp is enorm belangrijk bij het maken van een corporate film. Wij van SK Productions denken graag met je mee en samen met ons team zorgen wij voor professionele bedrijfsvideo’s.

Afspraak maken

Heb je interesse in het laten maken van een bedrijfsvideo? Informeer dan vrijblijvend door contact op te nemen via het contactformulier. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian)

MEER DAN 10 JAAR ERVARING

SK Productions heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken en creëren van corporate films. De mooiste organisatieverhalen hebben wij in beelden vertaald. Ons team werkt in teamverband met jou – als klant – aan jouw corporate film. Jaarlijks produceren wij meer dan 1000 uur beeldmateriaal, waardoor we ruim 50.000 GB aan date door onze computers en servers distribueren. Wij hebben vele klanten blij gemaakt met een corporate film en jouw organisatie kan de volgende gelukkige zijn.

Dit zeggen onze klanten

GEBRUIK VAN FILMTECHNIEKEN

Wij van SK Productions maken gebruik van diverse filmtechnieken. Wij werken niet alleen met reguliere filmcamera’s, maar bij ons heb je ook een mogelijkheid om te filmen met behulp van drones. Naast de drones maken wij ook regelmatig gebruik van een Blackbox opstelling of van een Greenscreen.

Wij bieden het totaalplaatje: van script tot opname en nabewerking. Van full HD tot 4K. SK Productions zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed op beeld staat!

INFORMATIE OVER SK PRODUCTIONS

Wil je meer informatie over SK Productions? Ben je enthousiast geworden door de verschillende filmtechnieken die gebruikt kunnen worden in jouw corporate film? Bel dan snel naar SK Productions en vraag naar informatie over een corporate film maken?!

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ