ds
SK Productions > Drone film laten maken SK Productions > Drone film laten maken

DRONE FILM LATEN MAKEN

Een mooie bedrijfsfilm laten maken kan gemakkelijk via SK Productions. Een drone film laten maken is één van de diensten die door dit productiebedrijf wordt aangeboden. Een goede bedrijfsfilm geeft een duidelijke beeld van de organisatie aan haar klanten. Een passende weergave van de organisatie zal ertoe leiden dat de klant een gevoel krijgt bij het bedrijf. Heb jij een boodschap die je wilt vertalen naar beelden? Dan helpt SK Productions graag!

Afspraak maken

Heb je interesse in het laten maken van een commercial? Informeer dan vrijblijvend door contact op te nemen via het contactformulier. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian)

TEAM SK PRODUCTIONS

Meer dan 10 jaar zij wij van SK Productions gespecialiseerd in het vertellen van bedrijfsverhalen. De kunst van SK Productions: het vertellen van een verhaal in beelden. Het maakt hierbij niet uit of dit nu om inspirerende of informerende beelden gaat.

Ons team zit op één lijn: iedereen heeft zijn eigen kwaliteit en daarnaast beschikken wij over de juiste mentaliteit. Hierdoor hebben wij enorm veel plezier in ons vak, omdat wij allemaal dezelfde passie delen. Onze passie delen wij met elkaar, maar ook met onze klanten. Ga met ons het gesprek aan over jouw bedrijfsfilm.

Dit zeggen onze klanten

FILMEN MET DRONES EN MEER

De verhalen van onze opdrachtgevers verbeelden wij al meer dan 10 jaar. Door de jaren heen zijn er vele verschillende filmtechnieken toegevoegd, zodat wij onze klanten het totaalplaatje kunnen bieden. Wij maken bedrijfsfilm, maar kunnen ook helpen bij het maken van promotiefilms, commercials, televisieprogramma’s, e-learning en documentaires. Een aantal verschillende filmtechnieken die wij o.a. gebruiken, zijn:

  • Filmen met drones
  • Filmen met een Greenscrean
  • Filmen met 3D-animatie
  • Filmen met steadycam

BEL NAAR SK PRODUCTIONS

Enthousiast geworden door wat je gelezen hebt en wil je een drone film laten maken? Bel naar SK Productions en laat je informeren over onze diensten.

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ