ds

E-learning maken

E-learning laten maken

SK Productions is de specialist op het gebied van E-learning. Een E-learning laten maken doe je niet zelf als onderneming, maar maak je samen met SK Productions. E-learning is de verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties met behulp van informatie- en communicatietechnologie. Het wordt veel gebruikt binnen bedrijfsopleidingen en het onderwijs.

SK Productions houdt jouw verhaal kort en bondig om de kijker bij de les te houden.

SK Productions helpt bij E-learning maken

E-learning makenMet liefde verbeelden wij de verhalen van onze opdrachtgevers. Dit doen wij al meer dan 10 jaar. Onze medewerkers werken samen met jou in teamverband aan de opdracht.

Het goed vormgeven van leersituaties binnen bedrijfsopleidingen en het onderwijs lijkt heel gemakkelijk maar dat ligt toch net wat genuanceerder. Om je verhaal concreet en bondig te houden en waarbij je de kijker bij de les wilt houden zijn de juiste expertises vereist. En laten we daar nou net de juiste professionals voor in huis hebben.

Gebruikte filmtechnieken

Bij SK Productions zorgen we ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste filmtechnieken. Op originele en op effectieve wijze brengen wij jouw verhaal in beeld. De vele verschillende verhalen blijven we op creatieve manieren vertellen met beelden. We gebruiken hiervoor verschillende filmtechnieken, zoals:

  • Filmen met autocue
  • Filmen met acteurs
  • Filmen met professionals
  • Filmen met voice-over

Bekijk onze vorige E-learning video’s

Ben je benieuwd naar ons vorige werk? Bekijk gerust onze eerder gemaakte E-learning video’s. Zo zie je een video voor Monuta: een instructiefilm met veel tips en voorbeelden. Daarnaast zie je ook een video voor de HAN waarin professoren graag hun kennis delen met collega’s en studenten, en iedere professor zijn eigen expertises inzet.

Laat een E-learning maken door SK Productions

Wil je meer informatie over SK Productions en ben je specifiek op zoek naar informatie over E-learning laten maken? Neem dan spoedig contact op met ons. Wij willen enorm graag voor jou aan de slag gaan. Neem daarom snel contact op via telefoon of mail.


Vraag nu een offerte aan