ds

E-learning maken

E-learning maken

SK Productions is de specialist op het gebied van E-learning. Een E-learning laten maken doe je niet zelf als onderneming, maar maak je samen met SK Productions. E-learning is de verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties met behulp van informatie- en communicatietechnologie. E-Learning wordt veel gebruikt binnen bedrijfsopleidingen en het onderwijs. Schakel de professionals van SK Productions in.

SK Productions helpt bij E-learning maken

Met liefde verbeelden wij de verhalen van onze opdrachtgevers. Dit doen wij al meer dan 10 jaar. Ons team werkt in teamverband samen met jou aan de opdracht. Naast E-learning biedt SK Productions nog andere diensten aan. Wij van SK Productions maken bedrijfsfilm, maar kunnen ook helpen bij het maken van promotiefilms, commercials, televisieprogramma’s, e-learning en documentaires.

Gebruikte filmtechnieken

Bij SK Productions proberen wij altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste filmtechnieken. Deze passen wij toe in de gemaakte bedrijfsfilms, commercials, promotiefilms, documentaires en meer. Op originele en op effectieve wijze brengen wij jouw verhaal in beeld. De vele verschillende verhalen blijven we op creatieve manieren vertellen met beelden. We gebruiken hiervoor verschillende filmtechnieken, zoals:

    • Filmen met autocue
    • Filmen met acteurs
    • Filmen met professionals
    • Filmen met voice-over

Meer informatie over E-learning

Wil je meer informatie over SK Productions en ben je specifiek op zoek naar informatie over E-learning laten maken? Neem dan spoedig contact op met ons. Wij willen enorm graag voor jou aan de slag gaan. Neem daarom snel contact op via telefoon of mail.


Vraag nu een offerte aan

Neem contact op
info@skproductions.nl
06-141 864 31
Offerte aanvragen