ds
SK Productions > Moodfilm laten maken SK Productions > Moodfilm laten maken

Moodfilm laten maken

Wil jij graag een mooie videoproductie laten maken over jouw bedrijf of over een (zakelijk) evenement waaraan jij hebt bijgedragen? Dan is een moodfilm één van de videomogelijkheden. Een goede moodfilm zet een bepaalde sfeer neer rondom uw bedrijf en stuurt kijkers naar een bepaalde emotie toe. Moodfilms kunnen enkel uit beeld en geluid bestaan en geen woorden bevatten, maar dat maakt de boodschap van de film niet minder sterk. Integendeel, de kracht van een moodfilm is, zoals de naam al doet vermoeden, het overbrengen van een bewust gekozen sfeer om de kijker een bepaalt gevoel bij een merk of bedrijf te geven. Een sfeer die past bij jouw organisatie en waarin je de kijkers wilt meenemen. SK Productions helpt jou graag met het creëren van een moodfilm die jouw organisatie weerspiegelt zoals jij dat wilt.

Afspraak maken

Heb je interesse in het laten maken van een bedrijfsvideo? Informeer dan vrijblijvend door contact op te nemen via het contactformulier. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian)

Wat doet SK Productions?

Wij creëren, produceren en distribueren de mooiste videoproducties voor bedrijven, maar ook voor televisie en digitale platforms. Wil jij ook een videoproductie, zoals een moodfilm, laten maken voor jouw bedrijf? Schakel dan het professionele team filmmakers van SK Productions in om jouw verhaal te vertalen naar beeld. Een goed verhaal raakt ons en laat ons niet meer los. Het verhaal neemt je ook mee in de beleving van het merk en de kijker. De mensen en de organisatie. Wij houden van verhalen en zijn van nature verhalenvertellers.

Inmiddels verbeelden we al meer dan 10 jaar met liefde de verhalen van onze opdrachtgevers. We produceren meer dan 1000 uur aan beeldmateriaal per jaar waardoor we ruim 50.000 GB aan data door onze computers en servers distribueren. Benieuwd naar wat wij zoal hebben gemaakt aan videoproducties voor bedrijven en ander klanten? Bekijk hier ons werk.

Dit zeggen onze klanten

Onze werkwijze

Naast dat wij met onze creatieve en innovatieve ideeën zorgen voor een moodfilm die de aandacht trekt, maken wij gebruik van diverse filmtechnieken die hieraan bijdragen. Zo werken wij bijvoorbeeld niet alleen met reguliere filmcamera’s, maar filmen we ook met drones en maken wij regelmatig gebruik van een Greenscreen of een Blackbox opstelling.

Daarnaast kenmerkt onze werkwijze zich vooral door onze nauwe samenwerking met de opdrachtgevers. Door goed naar jouw wensen te luisteren en door goed samen te werken, komen we tot het perfecte resultaat. Ons team professionals gaat met heel veel passie te werk en iedereen heeft zijn eigen kennis en kwaliteiten binnen het team. Iedereen die bij SK Productions werkt, heeft een passie voor film en heeft diezelfde juiste mentaliteit die nodig is om de perfecte moodfilm te realiseren.

Heb je interesse in een videoproductie?

Bij interesse in een moodfilm door SK Productions kun je contact met ons opnemen. Als je enthousiast bent over onze werkwijze en wil dat wij jouw organisatieverhaal of boodschap professioneel in een video vertellen, dan staan wij voor jou klaar om die videoproductie te realiseren! Wij creëren met veel passie en plezier moodfilms voor bedrijven in de regio en de rest van Nederland. Om de volgende te zijn, kun je ons bellen of mailen!

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ