4Scouts
play
4Scouts
We nemen de kijker mee in de toekomst van het scouten. Dat gaan we doen met “een ode” aan de voetbalscout. Die mannen die in weer en wind, ’s avonds laat of heel vroeg in de ochtend langs de lijn staan. We kijken in verschillende situaties met ze mee. Van voetbalarena tot modderig voetbalveldje en van pro’s tot amateurs. Mooie filmische beelden waarin de scout een heldenrol krijgt.

4Scouts is dé nieuwe, efficiënte manier van scouten.

Met software voor talentherkenning dat compleet kan worden ingericht naar de standaarden van een club slaan we een nieuwe weg in in de voetbalwereld. Een uniek product dat tot stand is gekomen door input van de voetbalwereld te integreren met de digitale wereld.

4Scouts bestaat uit een website-systeem en een (offline werkende) tablet-applicatie. Het systeem vormt de database voor de club en de omgeving van waaruit de club haar scouts aanstuurt. Met de tablet-applicatie als vervanger van het klassieke papieren boekje kunnen scouts gemakkelijker dan ooit hun waarnemingen vastleggen en rapporten aanmaken volgens eigen of door de club gestelde standaarden. Alles wat de scout in de applicatie opneemt wordt opgeslagen in het beveiligde website-systeem, oftewel de database van de club.

Om het merk 4Scouts op een krachtige manier te lanceren ontwikkelden we een film.
Een film die deze unieke combinatie laat zien en die het merk 4Scouts neerzet als een internationale -en
gevestigde naam. We nemen de kijker mee in de toekomst van het scouts.

De film heeft erin geresulteerd dat de tool al wordt ingezet door een aantal grote internationale voetbalclubs.