Logicx
play
Logicx garandeert mobiliteit. 24/7!
Logicx is er voor alle gestrande reizigers. Dag en nacht biedt Logicx de helpende hand met vervangend vervoer, berging en transport.

Logicx is er voor alle gestrande reizigers en biedt dag en nacht de helpende hand met vervangend vervoer, berging en transport. 24/7 garandeert Logicx de mobiliteit, niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten. En dat is wat we ook willen laten zien.
De brede inzet van de film in diverse doelgroepen is belangrijk. En daar zit ook gelijk de uitdaging in want de expertises lopen uiteen van eigen medewerkers tot de verzekeraars.
Alles is maatwerk omdat elke hulpvraag en situatie iedere keer weer anders is. En dat laten we dan ook zien. Een grote hoeveelheid van situaties om de enorme diversiteit van het bedrijf in beeld te brengen.

Als een soort commercial wordt elke situatie op een filmische manier in beeld gebracht. Kort en krachtig, waarbij de mensen vaak centraal staan.
Mooie beelden van situaties die soms in scene zijn gezet maar ook werkzaamheden waarbij we juist deelgenoot van de situatie zijn. We gaan mee op pad en ervaren zowel het dag als het nachtritme.

Logicx “We combineren mobiliteitskennis en een krachtig netwerk met moderne voertuigen en oplossingen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn we in actie. Met maar 1 doel. Gegarandeerde mobiliteit. Voor u!”