Maestro Jules Onthult
play
Maestro Jules Onthult
je beleeft de muziek met andere oren!

Op één avond alles te weten komen over een absoluut meesterwerk? Dat kan tijdens Maestro Jules Onthult. Vóór de pauze ontrafelt Jules als een stand-up musician analytisch en anekdotisch het werk en speelt het orkest cruciale fragmenten, bijzondere solo’s en spannende overgangen. Alle verhalen en thema’s krijgen een eigen herkenningsbeeld, dmv iconen, die tijdens het concert op een groot scherm boven het orkest worden geprojecteerd. Na de pauze volgt het hele stuk en blijken de beelden de loop van de muziek zo te verduidelijken dat er voor de luisteraar veel meer te beleven valt. Ofwel: je beleeft de muziek met andere oren! En voorkennis is niet nodig.

Muziek verbindt. Dat geldt zeker ook voor klassieke muziek, ook al is het soms moeilijk om zonder enige voorkennis ingeslepen rituelen en tradities te doorgronden. De nieuwe serie Maestro Jules Onthult is de ideale manier om grote klassieke meesterwerken beter te leren kennen terwijl u onvoorbereid optimaal gaat genieten van symfonische muziek. De onderhoudende uitleg en aanpak van Maestro Jules van Hessen staan garant voor onvergetelijke avonden.

SK Productions verzorgt als media-partner de content die de de bezoekers op een eigenzinnige manier weet te verrassen en over te halen om eens een concert te gaan bezoeken.