Paleis Het Loo - Compilatie
play
Paleis Het Loo Verbouwt
Museum Paleis Het Loo behoort tot de meest populaire musea van Nederland. Door veranderende behoeften en wensen en noodzakelijk onderhoud is het tijd voor vernieuwing, verbouwing en verbetering!

De komende jaren werkt Paleis Het Loo aan een grootscheepse renovatie en uitbreiding. Ruim 30 jaar na de openstelling van Paleis Het Loo als museum is groot onderhoud noodzakelijk. Het groot onderhoud betreft vervanging van technische installaties, klimaatinstallaties en asbestsanering. Tegelijk met deze intensieve renovatie vindt een ondergrondse uitbreiding van Paleis Het Loo plaats. Met een uitbreiding komt er meer ruimte voor wisseltentoonstellingen en publieksfaciliteiten en kan de omvangrijke collectie beter worden gepresenteerd aan de museumbezoekers.

Op 8 januari 2018 is de renovatie van het paleis begonnen. Dit gebeurt vanwege noodzakelijk onderhoud en het uitbreiden van de bezoekersfaciliteiten. En in 2021 is het vernieuwde, verbouwde en verbeterde paleis klaar. En tot die tijd verzorgen wij met enige regelmaat de video’s die inzicht geven over wat er gebeurt en hoe het ervoor staat.