Diensten
Diensten

We produceren originele en op effectieve wijze gemaakte content.
Kwaliteits TV, film en video
We maken waar we zelf ook graag naar willen kijken.
En doen dit met een klein team en hele goede apparatuur.

Diensten

Samen sterk

BijSK Productions gaan we voor het echte werk. Geen halve maatregelen en ook geen water bij de wijn.
Dat betekent dat we ook graag met goede spullen willen werken.
We komen soms in de meest onvoorspelbare omstandigheden terecht en willen daarom betrouwbare apparatuur.
Die net als ons ook tegen een stootje kan en als het goed is nog jaren meegaat.

Onze Edit Suites

Naast onze studio beschikken we over meerdere Edit Suites. Voor alle postproductiediensten, van finishing, full HD en 4K tot HDR editing, kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over volwaardige editing suites in diverse maten, stuk voor stuk voorzien van de meest recente Adobe software. Al onze diensten zijn los of als totaaloplossing leverbaar, ook in combinatie met andere broadcastfacetten.

onze studio

SAMEN SCHERP

SK PRODUCTIONS heeft de beschikking over een eigen studio in Apeldoorn.
SK Studio 1 heeft een vloeroppervlak van 50 vierkante meter (10 x 5 meter) en de werkhoogte is 3,50 meter.
Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.
In de studio kan er worden gewerkt in een Blackbox opstelling of met een Greenscreen, waarbij deze volledig is uitgerust met de juiste studioverlichting.

sk

Timelapse

Een timelapse zien we wel vaker. Want het is een prachtige manier om een bepaald verhaal te vertellen en iemand mee te nemen in een ervaring. Vaak geeft het een verrassend resultaat, zo is het prachtig om te zien hoe een wolkenlucht verandert en in een onwaarschijnlijk snel tempo voorbij trekt of hoe een grote groep mensen zich als mieren over een plein bewegen. Het aantal onderwerpen voor timelapse lijkt oneindig, want in het weer en de wereld om ons heen zit altijd wel beweging. Met behulp van lange sluitertijden kun je daar iets van vastleggen en doormiddel van timelapse-fotografie kun je deze gebeurtenissen daardoor op verassende wijze laten zien.

Bij het maken van de opnames spelen een aantal zaken. Zo moet je allereerst een mooi beeld kunnen maken maar daarnaast heb je enorm veel geduld nodig en speelt technische kennis een grote rol. Je moet verstand hebben van de fotocamera, objectieven, sluitertijden, iso-waarden, scherpte-diepte instellingen en een paar zeer geheime timelapse-foefjes.

Maar daarnaast moet je eigenlijk ook proberen de toekomst te voorspellen. Want wat gaat er straks gebeuren? Verschijnt zo de zon of krijgen we nog meer wolken, gaat het straks regenen en wat voor soort beweging willen we in de foto’s terugzien? Tal van vragen waar je van te voren al over na moet denken. Het gebeurt dan ook regelmatig dat iets mislukt, omdat je gewoon weg niet alles in de hand hebt. We maken met tussenpozen van enkele tot tientallen seconden, honderden tot wel duizenden opnamen achter elkaar, die zetten we op de computer en plakken die vervolgens met behulp van software aaneen en slaan het resultaat op als een video.

Na het fotograferen moeten de foto’s bewerkt worden. Belichting, verscherpen, vervagen, alles is mogelijk. De beelden worden op een onwijs hoge resolutie gemaakt en in een bestandsformaat waarin bijna alles nog na te bewerken is. Het moet alleen wel bij alle foto’s op dezelfde manier worden gedaan, omdat er anders storende overgangen tussen de beelden optreden. Ook zijn er programma’s, die bijvoorbeeld je belichting geleidelijk aan kunnen passen. Je bepaalt dan zelf de belichting bij de eerste en de laatste foto van de serie, waarna het programma de tussenliggende waardes berekent. Vervolgens moet je de beelden importeren in het montageprogramma. Hierbij kan je de snelheid van de beelden nog aanpassen en deze dus sneller of langzamer laten afspelen.

Timelapsen is dus een specialisme die we bij SK Productions uiterst goed beheersen. Een prachtige toepassing waarbij de mogelijkheden enorm groot zijn.

Wat we je niet willen onthouden

Namelijk dat we in het bezit zijn van een gecertificeerde drone en operators.
Voor het commercieel vliegen zijn namelijk een aantal zaken vereist:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Bewijs van inschrijving voor de drone
  • Ontheffing (ROC-Light)

Dus zoals je ziet hebben we alles onder controle en zijn we in staat om op veilige wijze onze luchtbeelden te verzorgen.

Ben je nog steeds niet overtuigd van ons verhaal, kijk dan eens op ons werk en laat je inspireren.

Zij gingen je voor!