ds
SK Productions > Video laten maken SK Productions > Video laten maken

PROFESSIONELE VIDEO LATEN MAKEN?

Wil jij een video laten maken door een professioneel videoproductiebedrijf? Een promo video voor je bedrijf of juist een e-learning video? SK Productions maakt samen met jou de perfecte video waar jij naar zoekt. Particulier of zakelijk? Commercieel of juist helemaal niet? Wij vertellen jouw verhaal! Wij zorgen voor een videoproductie van kwaliteit. Mocht je dit wensen dan verzorgen wij het hele proces: van de productie tot de post-productie.

Offerte aanvragen

UNIEKE BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Een video laten maken kan op talloze manieren. Geen een van deze manieren is standaard. Hoe jij een film wilt maken is altijd uniek! Om een goede video te laten maken, heb je allereerst een goede strategie nodig. Vervolgens een uitwerking van het concept én een plan van aanpak. Bij al deze onderdelen weet SK Productions jou te helpen, want samen verbeeld je de mooiste verhalen.

Heb je interesse in het laten maken van een bedrijfsvideo? Informeer dan vrijblijvend door contact op te nemen via het contactformulier. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian).

VIDEO LATEN MAKEN MET PERFECTE BEELDEN?

Al 10 jaar lang verbeelden wij met liefde de verhalen van onze opdrachtgevers. Bij het maken van een video gaan wij altijd op zoek naar de perfecte beelden. Hierbij gaan wij  altijd tot het uiterste. We produceren meer dan 1.000 uur aan beeldmateriaal per jaar. Ruim 50.000 GB aan data wordt gedistribueerd door onze computers en servers. Besluit jij om je video te laten maken door videoproductiebedrijf SK Productions? Reken er maar op dat wij altijd de tijd voor jou nemen. We doen er alles aan om voor jou de video te creëren die jij wilt.

Waarom een video laten maken?

Er zijn vele redenen om een video te laten maken. Misschien gebruik je het om nieuw personeel te werven of om je klanten een kijkje achter de schermen te geven. Om wat voor reden je het ook gebruikt, videomarketing zorgt voor interactie en houdt aandacht vast.

Wat is het doel van een video?

Het doel van een video is dat je met beeld, tekst en geluid meerdere zintuigen tegelijk aanspreekt om een boodschap en emotie over te brengen. Hierdoor is de kracht van video zeer effectief.

Hoe draagt een video bij aan de zichtbaarheid van mijn organisatie?

Een video draagt bij aan de zichtbaarheid van jouw organisatie omdat ze de mogelijkheid bieden om de unieke en sterke kanten van jouw organisatie in beeld te brengen.

Welke video's maakt SK Productions?

SK Productions maakt bedrijfsvideo’s, branded content en commercials. Je kan ons ook televisieprogramma’s, e-learning en documentaires laten maken. Video laten maken door SK Productions? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dit zeggen onze klanten

TIMELAPSE VIDEOPRODUCTIE

Een van de specialiteiten van SK Productions is de time lapse video. Dit is een hele mooie, bijzondere manier van het maken van een video. Door het maken van een time lapse video krijg je een uniek soort beeld. Tussen de honderden tot duizenden shots zit een kleine pauze, wat vervolgens achter elkaar wordt afgespeeld. Dit zorgt voor een heel bijzonder beeld. Een timelapse video is zeker niet het enige type video dat wij maken. Wij verzorgen ook videoproducties door middel van greenscreen of drone’s.

LAAT JE VIDEO MAKEN DOOR SK PRODUCTIONS!

Als jij je video wilt laten maken door SK Productions, kan je gemakkelijk en vrijblijvend een afspraak inplannen. Ook kun je ons mailen of bellen! SK Productions is telefonisch bereikbaar via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian).

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ