ds

Video laten maken

Professionele video laten maken?

Wil jij een video laten maken door een professioneel videoproductiebedrijf? Een promo video voor je bedrijf of juist een e-learning video? SK Productions maakt samen met jou de perfecte video waar jij naar zoekt. Particulier of zakelijk? Commercieel of juist helemaal niet? Wij vertellen jouw verhaal! Wij zorgen voor een videoproductie van kwaliteit. Mocht je dit wensen dan verzorgen wij het hele proces: van de productie tot de post-productie.

Unieke bedrijfsfilm laten maken

Een video laten maken kan op talloze manieren. Geen een van deze manieren is standaard. Hoe jij een film wilt maken is altijd uniek! Om een goede video te laten maken, heb je allereerst een goede strategie nodig. Vervolgens een uitwerking van het concept én een plan van aanpak. Bij al deze onderdelen weet SK Productions jou te helpen, want samen verbeeld je de mooiste verhalen.

Video laten maken met perfecte beelden?

Al 10 jaar lang verbeelden wij met liefde de verhalen van onze opdrachtgevers. Bij het maken van een video gaan wij altijd op zoek naar de perfecte beelden. Hierbij gaan wij  altijd tot het uiterste. We produceren meer dan 1.000 uur aan beeldmateriaal per jaar. Ruim 50.000 GB aan data wordt gedistribueerd door onze computers en servers. Besluit jij om je video te laten maken door SK Productions? Reken er maar op dat wij altijd de tijd voor jou nemen. We doen er alles aan om voor jou de video te creëren die jij wilt.

Timelapse videoproductie

Een van de specialiteiten van SK Productions is de time lapse video. Dit is een hele mooie, bijzondere manier van het maken van een video. Door het maken van een time lapse video krijg je een uniek soort beeld. Tussen de honderden tot duizenden shots zit een kleine pauze, wat vervolgens achter elkaar wordt afgespeeld. Dit zorgt voor een heel bijzonder beeld. Een timelapse video is zeker niet het enige type video dat wij maken. Wij verzorgen ook videoproducties door middel van greenscreen of drone’s.

Videospecialisaties van SK Productions

SK Productions is zoals eerder genoemd gespecialiseerd in meerdere type video’s. Het ene type komt iets vaker voor dan de ander, maar met elk type video gaan wij hard aan de slag. Altijd maken wij er het allerbeste van. De videospecialiteiten die wij beheersen zijn;

Op onze website hebben wij een selectie van onze projecten staan om jou een impressie te geven van onze kwaliteiten. Bekijk ons werk om een kijkje te nemen.

Laat je video maken door SK Productions!

Als jij je video wilt laten maken door SK Productions, kan je hieronder gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog vragen hebt voor ons. In dat geval kan je via de website het contactformulier invullen. Wij zorgen dat we zo snel mogelijk bij je terug komen.


Vraag nu een offerte aan