ds

Video laten maken

Een video laten maken van kwaliteit

Wil jij een video laten maken door een professioneel videoproductiebedrijf? SK Productions maakt samen met jou de video waar jij naar op zoek bent. Of je nou particulier of zakelijk, commercieel of juist helemaal niet, een promo video voor je bedrijf of juist een e-learning video wilt laten maken, je bent bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een videoproductie van kwaliteit, en helpen jou met de productie tot de post-productie.

Een video laten maken

Een video laten maken kan op verschillende manieren gaan. Er zijn namelijk ook vele verschillende manier om video’s te maken. Geen enkele van deze manieren is standaard. Hoe jij een film wilt maken is altijd uniek. Om een goede video te laten maken heb je allereerst een goede strategie nodig. Hierna een uitwerking van het concept en een plan van aanpak. Bij al deze onderdelen weet SK Productions jou te helpen, want samen verbeeld je de mooiste verhalen.

Waarom kiezen voor SK Productions?

Met 10 jaar ervaring, verbeelden wij met liefde de verhalen van al onze opdrachtgevers. Bij het maken van een video blijven wij altijd op zoek naar die perfecte beelden en gaan dan ook altijd tot het uiterste. We produceren meer dan 1000 uur aan beeldmateriaal per jaar waardoor we ruim 50.000 GB aan data door onze computers en servers distribueren. Als jij je video wilt laten maken door SK Productions nemen wij altijd de tijd voor jou en doen wij er alles aan om voor jou de video te creëren die jij wilt.

Een van de vele specialiteiten van SK Productions is de time lapse video. Dit is een hele mooie, bijzondere manier van het maken van een video. Ook krijg je door het maken van een time lapse vaak een ander soort beeld van iets. Tussen de honderden tot duizenden shots zit een kleine pauze, wat vervolgens achter elkaar wordt afgespeeld en hier een bijzonder beeld uit komt. Dit is natuurlijk niet het enige type video die wij maken, wij maken bijvoorbeeld ook video’s door middel van het gebruik van greenscreen of drone’s.

SK Productions is gespecialiseerd in een aantal verschillende type video’s. Het ene type komt iets vaker voor dan de ander, maar met elk type video gaan wij hard aan de slag en maken wij er het allerbeste van. De video’s die wij maken zijn onder andere;

Op onze website hebben wij een selectie van onze projecten staan om jou een impressie te geven van onze kwaliteiten. Klik contactformulier invullen en zorgen wij dat we zo snel mogelijk bij jou terug komen.


Vraag nu een offerte aan

Neem contact op
info@skproductions.nl
06-141 864 31
Offerte aanvragen