ds

Promotiefilm maken

Promotiefilm maken

Zoek je een productiebedrijf dat met prachtige beelden goede verhalen kan vertellen? Dan is SK Productions de plek waar je moet zijn! Wij creëren, produceren en distribueren de mooiste promotiefilms voor (on)bekende merken, maar ook voor televisie en digitale platforms. Wil jij ook een promotiefilm maken? Schakel dan onze professionele hulp in om jouw verhaal te vertellen. Wij denken graag met je mee en gaan er met ons team voor zorgen dat jij de promotiefilm krijgt waar je op hoopt!

Promotiefilm van SK Productions

Al meer dan tien jaar zijn wij specialist in het vertellen van de mooiste verhalen met beelden. Ons specialistische team werkt nauw in teamverband met jou samen aan jouw promotiefilm, dat hét verhaal vertelt dat jij wilt vertellen. Bij SK Productions zitten we allemaal op één lijn: iedereen heeft zo zijn eigen specifieke kwaliteiten en natuurlijk zijn eigen persoonlijkheid, maar we delen dezelfde mentaliteit en hebben allemaal dezelfde passie die ons drijft om tot het beste resultaat voor jouw promotiefilm te komen.

Diverse promotiefilms

Wil je bij SK Productions een promotiefilm laten maken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast dat wij met onze creatieve en innovatieve ideeën zorgen voor een promotiefilm die de aandacht trekt, maken wij gebruik van diverse filmtechnieken die hieraan bijdragen. Zo werken wij bijvoorbeeld niet alleen met reguliere filmcamera’s, maar filmen we ook met drones en maken wij regelmatig gebruik van een Greenscreen of een Blackbox opstelling. Daarnaast zijn wij pro in het editen van filmmateriaal: wij beschikken over volwaardige editing suites in diverse maten, welke stuk voor stuk voorzien zijn van de meest recente Premiere Pro software.

Naast het maken van promotiefilms, kun je bij ons ook terecht voor het laten maken van commercials, bedrijfsfilms en mood films. Benieuwd naar wat wij zoal hebben gemaakt? Bekijk hier ons werk.

Afspraak maken voor een promotiefilm

Kies je voor de professionals van SK Productions en laat je door ons jouw promotiefilm maken? Dan ga je in zee met een creatief en specialistisch team dat altijd tot het uiterste gaat. Wij houden niet van gemakzucht en geven alles om voor jou de perfecte promotiefilm te realiseren! SK Productions is er klaar voor om jouw verhaal te vertellen! Neem hier contact met ons op en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

 


Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Email ons!
Bel ons!