Over ons
Over ons

Over ons

Goede verhalen verdienen mooie beelden

Al meer dan 10 jaar verbeelden wij met liefde de verhalen van onze opdrachtgevers. Telkens weer gaan we samen op zoek naar het mooiste beeld voor hun commercials, tv-programma’s, documentaires en corporate’s.

We produceren meer dan 1000 uur aan beeldmateriaal per jaar waardoor we ruim 50.000 GB aan data door onze computers en servers distribueren. In onze dagelijkse dienstverlening verzorgen we de productie, het filmproces en de post-productie.

Van drama en amusement tot lifestyle en branded content. Zowel primetime, als online.
Samen met ons team zijn we in staat om in al deze verschillende genres onze weg te vinden en de mooiste verhalen te vertellen.

 

Stefan & Demian

Demian – CEO / Director

… een volle filmzaal. Onze productie op het witte doek. Mensen worden geraakt, de emotie is voelbaar. Wow! Dat film… dat het samen verbeelden van een verhaal dát kan doen. Dat is toch te gek!

Stefan – CEO / DOP

Ik was zestien jaar oud en keek eens voorzichtig door de lens van een filmcamera. Dat beeld, de eindeloze mogelijkheden, het samen zoeken naar het perfecte plaatje… Dat is toch geweldig!

De kracht van film

Wij geloven in de kracht van film. Film is een sterk medium. Maar de kracht valt of staat met de manier waarop je ermee omgaat. Voor ons draait alles om júllie en wij helpen jullie daarbij.

Het gaat om het verbinden van mensen en merken. Video hoort thuis in de gehele customer journey. En om dat goed voor elkaar te krijgen, heb je een goed doordachte strategie, de uitwerking van jullie concept en een plan van aanpak nodig.

Jullie hebben een uitdaging. Wij zoeken daar de beste oplossing bij. Dat is hoe wij werken. En hoe we het meest optimale resultaat voor onze klanten bereiken. Want… niets is ‘standaard’.

Wij geloven niet dat de door ons geboden diensten en producten altijd naadloos aansluiten op wat een klant nodig heeft. Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft een andere behoefte.

Wij kijken zodoende naar de vraag van onze klanten en passen daar de vorm van onze dienstverlening op aan. Zodat we elke keer de beste oplossing bieden, specifiek toegespitst op de uitdagingen waar jullie als bedrijf mee te maken hebben.

Dat is het startpunt van onze samenwerking. Niet alleen vóór, maar vooral samen met jullie.