ds

Videoproductie

Wil jij een videoproductie van kwaliteit?

Als jij op zoek bent naar een videoproductiebedrijf die kwaliteit levert, ben je bij SK Productions aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Door middel van vele opdrachten zijn wij uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van videoproductie. Met meer dan 1000 uur aan beeldmateriaal

De soorten videoproductie SK Productions levert

Er zijn natuurlijk verschillende vormen van videoproductie, maar SK Productions is van alle markten thuis. Van het filmen tot de editing, alles is mogelijk bij ons videoproductiebedrijf. Door de vele verschillende soorten zijn wij gespecialiseerd geworden op vele soorten films. De ene soort productie komt vaker voor dan de andere. De filmproducties die SK Productions het meest doet zijn;

Er zijn natuurlijk nog meerdere soorten films, zoals branded content en human interest. Maar hetgeen waar SK Productions het meest gespecialiseerd in is; de timelapse. Hierbij worden honderden tot duizenden opnames gemaakt met een tussentijd van enkele tot tientallen seconden. Als deze vervolgens afgespeeld wordt is het magisch. Wij vinden dit een prachtige manier om een bepaald verhaal te vertellen en iemand mee te nemen in een hele nieuwe ervaring. Timelapse films kosten veel tijd maar doormiddel van deze manier van filmen kun je gebeurtenissen op een hele unieke wijze laten zien. Daarom helpen wij jou graag met het produceren van een geweldig timelapse project.

Waarom kiezen voor SK Productions?

Wij vinden het heel belangrijk om met het produceren van een film goed samen te werken. Het standpunt van onze samenwerking is dan ook; niet alleen vóór, maar vooral samen met jullie. Geen enkele film die gemaakt wordt is standaard, iedereen heeft zijn of haar eigen behoeftes. Ons team van specialisten is dan ook in staat om in elk genre een weg te vinden en iets moois te produceren. We produceren meer dan 1000 uur aan beeldmateriaal per jaar, waardoor we 50.000 GB aan data door onze computers en servers distribueren. In Apeldoorn, beschikt SK Productions over meerdere edit suites. Hier gebeuren alle productiediensten, van finishing, full HD en 4K tot HDR editing. SK Productions is een videoproductiebedrijf dat van de productie tot post-productie kwaliteit levert.

Neem nu contact op met SK Productions!

Wil jij aan de gang gaan met de productie van een film? Twijfel dan niet en schakel de hulp van SK Productions in. Wij helpen je graag met welke vorm van het produceren van jouw project dan ook. Je kan contact opnemen met ons via de website. Hier is het mogelijk om een contactformulier in te vullen, waar wij direct mee aan de slag gaan als deze binnen komt. Ook kan je via onze website een vrijblijvende gratis offerte aanvragen! Wij hopen graag binnenkort met jou aan tafel te zitten bij SK Productions.

Als je interesse hebt om eerst meer werk van ons te bekijken, dan kan je dat doen door hier te klikken. Wij hebben hier een selectie van verschillende soorten films, van verschillende opdrachtgevers.


Vraag nu een offerte aan

Neem contact op
info@skproductions.nl
06-141 864 31
Offerte aanvragen