ds

Videoproductie

Videoproductie: spraakmakende & succesvol

Wil jij graag voor jouw organisatie een videoproductie laten maken? SK Productions maakt het als videoproductiebedrijf voor je waar! Wij creëren, produceren en distribueren al 10 jaar lang de mooiste videoproducties voor particulieren en bedrijven: voor televisie en digitale platforms.

Allround videoproductiebedrijf

Er zijn verschillende vormen van videoproductie, maar SK Productions is van alle markten thuis. Van het filmen tot de editing, alles is mogelijk. In onze dagelijkse dienstverlening verzorgen we de productie, het filmproces en de post-productie. Jaarlijks produceren we meer dan 1.000 uur aan beeldmateriaal. Hierdoor distribueren we ruim 50.000 GB aan data door onze computers en servers.

  • Videoproductie

Onze diensten

De filmproducties waarin SK Productions volledig gespecialiseerd is zijn;

Geen enkele filmproductie is standaard

Wij vinden het heel belangrijk om met het produceren van een film goed samen te werken. Het standpunt van onze samenwerking is dan ook; niet alleen vóór, maar vooral samen met jullie. Geen enkele film die gemaakt wordt is standaard. Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeftes. Ons team van specialisten is in staat om in elk genre een weg te vinden, en iets moois te produceren. We produceren meer dan 1.000 uur aan beeldmateriaal per jaar, waardoor we 50.000 GB aan data door onze computers en servers distribueren. In Apeldoorn beschikt SK Productions over meerdere edit suites. Hier gebeuren alle productiediensten, van finishing, full HD en 4K tot HDR editing. SK Productions is een videoproductiebedrijf dat vanaf de productie tot de post-productie, kwaliteit levert.

Drone videoproducties

Timelapse film

Wil je graag een timelapse film laten maken? Dat kan! In een timelapse worden honderden tot duizenden opnames gemaakt met een tussentijd van enkele tot tientallen seconden. Als deze vervolgens afgespeeld wordt is het magisch. Wij vinden dit een prachtige manier om een verhaal te vertellen. Zo neem je iemand volledig mee in een hele nieuwe ervaring. Timelapse films kosten veel tijd, maar door deze manier van filmen kun je gebeurtenissen op een unieke wijze laten zien. Als je hier naar op zoek bent dan helpen wij jou graag met het produceren van een geweldig timelapse project. Bekijk de onderstaande video om een goede indruk te krijgen van onze eerdere timelapse producties.

Bekijk meer werk van SK Productions

Wil je graag weten welke filmproducties wij nog meer gerealiseerd hebben? Bekijk dan gerust de succesvolle video’s die we voor vorige klanten hebben gemaakt. Door hier te klikken zie je een selectie van uiteenlopende video’s voor verschillende opdrachtgevers.

Tijd voor koffie?

Wil jij aan de slag gaan met de productie van film? Twijfel dan niet en schakel de hulp van SK Productions in. Wij overtreffen graag je verwachtingen van de video die je voor ogen hebt. Je kan contact opnemen door te bellen, of  door het contactformulier in te vullen. We maken vervolgens snel een afspraak om alle wensen door te nemen. Ook kan je onderaan deze pagina een vrijblijvende gratis offerte aanvragen! Wij hopen graag binnenkort met jou aan tafel te zitten bij SK Productions of op locatie.


Vraag nu een offerte aan