ds
SK Productions > Bedrijfsfilm laten maken SK Productions > Bedrijfsfilm laten maken

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

Wil je jouw organisatie op beeld overbrengen en een bedrijfsfilm laten maken? SK Productions zorgt ervoor dat de corporate identity sterk overkomt op beeld en in een pakkende film exact de essentie van je bedrijf laat zien. Wij kunnen jouw bedrijfsfilm maken en precies de boodschap die jij wilt overbrengen, vertalen naar beelden. Dat is ons werk en dat doen we al jarenlang met heel veel passie. Samen zorgen we ervoor dat de passie die jij voor jouw bedrijf hebt ook van het scherm afspat.

Kies ervoor om professioneel je bedrijfsfilm te laten maken en wij verzekeren je dat dit een positieve werking heeft op jouw doelgroep. Wij luisteren graag naar jouw wensen en eisen, om volledig samen te kunnen werken. SK Productions helpt jou je verhaal vertellen!

Afspraak maken

Heb je interesse in het laten maken van een bedrijfsvideo? Informeer dan vrijblijvend door contact op te nemen via het contactformulier. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian)

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN DOOR SK PRODUCTIONS

Jaarlijks produceren we meer dan 1.000 uur aan beeldmateriaal waardoor we ruim 50.000 GB aan data door onze computers en servers distribueren. Besluit jij om door ons je bedrijfsfilm te laten maken? Dan doen wij dit met een team van ervaren specialisten.

Iedereen beschikt over eigen kennis en kwaliteiten. Als team zorgen we ervoor dat wij het beste resultaat behalen. Iedereen die bij SK Productions werkt, heeft een passie voor film en een sterke mentaliteit. Dit is nodig om de perfecte bedrijfsfilm te maken.

Bij SK Productions gaan we tot het uiterste, samen met jou! Samenwerken is het allerbelangrijkst. Zeker als het neer komt op het maken van een goede bedrijfsfilm.

Dit zeggen onze klanten

LIEVER EEN PROMOTIEFILM LATEN MAKEN?

Al meer dan 10 jaar verbeelden wij met liefde de verhalen van onze opdrachtgevers. In de vorm van bedrijfsfilms, maar ook in de vorm van branded content, commercials, televisieprogramma’s, e-learning, documentaires en meer. Geen enkele film is standaard, iedereen heeft zijn eigen behoeftes.

Elke vorm van film kunnen wij dan ook op de manier gebruiken zoals jij dat graag zou willen. Bekijk gerust ons werk om inspiratie op te doen.

Middels originele en op effectieve wijze gemaakte content zorgen we dat wij mensen raken.

FULL-SERVICE VIDEO LATEN MAKEN?

SK Productions biedt het totaalplaatje: van script tot opname en nabewerking. Je kunt bij ons ook terecht voor alle postproductiediensten. Van finishing en full HD tot 4K en HDR editing. Wij hebben volwaardige editing services in huis om hierin te voorzien. Hiervoor hebben wij speciale edit suites. Deze volwaardige edit suites zijn stuk voor stuk voorzien van de meest recente Adobe software.

Ook hebben wij de beschikking over een eigen studio in Apeldoorn. De studio is volledig uitgerust met onder andere de juiste verlichting en mogelijkheid tot filmen met green screen. De diensten die SK Productions biedt zijn zowel los als in totaaloplossing leverbaar.

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN – KOSTEN

Ben je enthousiast over onze werkwijze en wil jij door SK Productions jouw bedrijfsfilm laten maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onderaan deze pagina kun je een offerte aanvragen. Wij informeren je graag over de kosten voor een bedrijfsfilm.

Wil je liever eerst vragen opgehelderd hebben of specifieke wensen bespreken? Het is altijd welkom om via het contactformulier de vragen te stellen die jij wilt. Wij staan klaar om voor jou die bedrijfsfilm te maken waarin jij je volledig herkent! Bellen of mailen kan ook, aan jou de keus!

Goede verhalen verdienen het om mooi in beeld gebracht te worden.

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ