ds

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken

Ben je op zoek naar een passende weergave van je organisatie? Wil je de corporate identity sterk over laten komen op beeld en in een pakkende film exact de essentie van je bedrijf laten zien? Dan zit je bij SK Productions helemaal op de juiste plek. Wij kunnen jouw bedrijfsfilm maken en precies de boodschap die jij wilt overbrengen, vertalen naar beelden. Dat is ons werk en dat doen we met heel veel passie. Samen zorgen we ervoor dat de passie die jij voor jouw bedrijf hebt ook van het scherm afspat. Kies ervoor om professioneel je bedrijfsfilm te laten maken en wij verzekeren je dat dit een positieve werking heeft op jouw doelgroep. SK Productions helpt jou je verhaal vertellen!

Bedrijfsfilm laten maken door SK Productions

We produceren meer dan 1000 uur aan beeldmateriaal per jaar waardoor we ruim 50.000 GB aan data door onze computers en servers distribueren. Wanneer jij besluit door ons je bedrijfsfilm te laten maken, dan doen wij dit met een team van ervaren specialisten. Iedereen beschikt over eigen kennis en kwaliteiten die ervoor zorgen dat wij als team het beste resultaat behalen. Iedereen die bij SK Productions werkt, heeft een passie voor film en heeft diezelfde juiste mentaliteit die nodig is om de perfecte bedrijfsfilm te realiseren. Binnen SK Productions gaan we tot het uiterste.

Bedrijfsfilm van SK Productions

Al meer dan 10 jaar verbeelden wij met liefde de verhalen van onze opdrachtgevers. In de vorm van bedrijfsfilms, maar ook in de vorm van promotiefilms, commercials, televisieprogramma’s, e-learning, documentaires en meer. Middels originele en op effectieve wijze gemaakte content zorgen we dat wij mensen raken. Ben je benieuwd naar ons werk? Neem hier een kijkje. Om op creatieve manieren verhalen te kunnen blijven vertellen, gebruiken we verschillende filmtechnieken, zoals:

  • Filmen met drones
  • Filmen op een Greenscreen
  • Filmen met autocue
  • Filmen met 3D-animatie
  • Filmen met steadycam
  • Filmen met acteurs
  • Filmen met professionals
  • Filmen met voice-over

Wij bieden het totaalplaatje: van script tot opname en nabewerking. Je kunt bij ons ook terecht voor alle postproductiediensten. Van finishing en full HD tot 4K en HDR editing. Wij hebben volwaardige editing services in huis om hierin te voorzien.

Ook een bedrijfsfilm laten maken? Bel SK Productions!

Ben je enthousiast over onze werkwijze en wil je dat wij jouw organisatieverhaal vertellen in een bedrijfsfilm? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om voor jou die bedrijfsfilm te maken waarin jij je volledig herkent! Goede verhalen verdienen het om mooi in beeld gebracht te worden. Bel of mail ons: aan jouw de keus!
 


Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.