ds

Bedrijfsvideo laten maken

Bedrijfsvideo laten maken

Wanneer je een bedrijfsvideo gaat laten maken, is kwaliteit ontzettend belangrijk. Om professioneel over te komen, dienen de filmmakers achter jouw bedrijfsvideo ook echte professionals te zijn. Bij SK Productions zit dat wel goed. Wij maken al ruim 10 jaar met heel veel passie en plezier bedrijfsvideo’s in samenwerking met opdrachtgevers. Door nauw met onze opdrachtgevers samen te werken en goed te luisteren naar hun wensen, komen we altijd tot verbluffende resultaten. Wil jij ook de perfecte bedrijfsvideo creëren waarvan je dacht dat je er alleen over kon dromen? Neem dan contact op met SK Productions. Wij maken hier werkelijkheid van!

Over SK Productions

Al meer dan 10 jaar verbeelden wij met liefde de verhalen van onze opdrachtgevers. We produceren meer dan 1000 uur aan beeldmateriaal per jaar waardoor we ruim 50.000 GB aan data door onze computers en servers distribueren. Wanneer jij besluit door ons je bedrijfsvideo te laten maken, dan mag je rekenen op een team van ervaren specialisten. Door onze ruime ervaring in het produceren en creëren van bedrijfsvideo’s, weten we hoe we de kwaliteiten van jouw bedrijf goed kunnen uitlichten in een unieke bedrijfsvideo, afgestemd op jouw wensen.

Iedereen in ons team beschikt over eigen kennis en kwaliteiten die ervoor zorgen dat wij als team het beste resultaat behalen. Iedereen die bij SK Productions werkt, heeft een passie voor film en heeft diezelfde juiste mentaliteit die nodig is om de perfecte videoproductie te realiseren. Binnen SK Productions gaan we tot het uiterste!

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden in videoproducties zijn bij SK Productions eindeloos. Dit maken we mogelijk door een combinatie van creatieve en innovatieve ideeën, diverse filmtechnieken en professionele filmuitrusting. We zorgen ervoor dat uw bedrijfsvideo de aandacht trekt door met creatieve concepten te komen en door die met diverse filmtechnieken te produceren. Wij werken niet alleen met reguliere filmcamera’s, maar filmen we ook met drones en wij maken regelmatig gebruik van een Greenscreen of een Blackbox opstelling. Daarnaast zijn wij pro in het editen van filmmateriaal: wij beschikken over volwaardige editing suites in diverse maten, welke stuk voor stuk voorzien zijn van de meest recente Premiere Pro software. Zo komen we tot het beste eindresultaat voor jou!

Naast het maken van bedrijfsvideo’s, kun je ook bij ons terecht voor het laten maken van commercials, promotiefilms en mood films. Benieuwd naar wat wij zoal hebben gemaakt aan videoproducties voor bedrijven en ander klanten? Bekijk hier ons werk.

Contact opnemen

Ben je enthousiast over onze werkwijze en ben je erin geïnteresseerd om ons jouw bedrijfsvideo te laten maken? Dan gaan wij voor jou aan de slag nadat je contact met ons hebt opgenomen. Wij verzorgen graag in nauwe samenwerking de bedrijfsvideo die jij je wenst voor jouw organisatie!

 


Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.