ds
SK Productions > Bedrijfsvideo laten maken SK Productions > Bedrijfsvideo laten maken

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN?

Wil jij een bedrijfsvideo laten maken? En wil je jouw corporate identity sterk over laten komen op beeld, én in een pakkende film exact de essentie van je bedrijf laten zien? Dan zit je bij videoproductiebedrijf SK Productions helemaal op de juiste plek. Wij kunnen jouw bedrijfsfilm maken en precies de boodschap die jij wilt overbrengen, vertalen naar beelden. Dat is ons werk en dat doen we al jarenlang met heel veel passie. Samen zorgen we ervoor dat de passie die jij voor jouw bedrijf hebt ook van het scherm afspat. Kies ervoor om professioneel je bedrijfsvideo te laten maken en wij verzekeren je dat dit een positieve werking heeft op jouw doelgroep. Wij luisteren graag naar jouw wensen en eisen, om volledig samen te kunnen werken. SK Productions helpt jou je verhaal vertellen!

Offerte aanvragen

SK PRODUCTIONS GAAT TOT HET UITERSTE

We produceren meer dan 1.000 uur aan beeldmateriaal per jaar. Hierdoor distribueren we ruim 50.000 GB aan data door onze computers en servers. Wanneer jij besluit door ons je bedrijfsvideo of bedrijfsfilm te laten maken, dan doen wij dit met een team van ervaren specialisten. Ieder teamlid beschikt over eigen kennis en kwaliteiten. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat wij als team het beste resultaat behalen. Iedereen die bij SK Productions werkt heeft een passie voor film. Én heeft diezelfde juiste mentaliteit die nodig is om de perfecte bedrijfsvideo te maken. We gaan tot het uiterste, maar dat doen we natuurlijk samen met jou. Samenwerken is het allerbelangrijkst als het neer komt op het neerzetten van een goede bedrijfsvideo.

Heb je interesse in het laten maken van een bedrijfsvideo? Informeer dan vrijblijvend door contact op te nemen via het contactformulier. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian).

LAAT EEN EERSTEKLAS BEDRIJFSVIDEO MAKEN

Al meer dan 10 jaar verbeelden wij met liefde de verhalen van onze opdrachtgevers. In de vorm van bedrijfsvideo’s, maar ook in de vorm van branded content en commercials. Aanvullen produceren we televisieprogramma’s, e-learning, documentaires en meer. Geen enkele bedrijfsfilm is standaard: iedereen heeft zijn eigen behoeftes. Elke vorm van film kunnen wij op de manier gebruiken zoals jij dat graag wilt. Middels originele content die op effectieve wijze is gemaakt zorgen we dat wij mensen raken. Ben je benieuwd naar vorige videoproducties? Bekijk ons werk.

Wat is het doel van een bedrijfsvideo?

Het doel van een bedrijfsvideo is dat je je potentiële of nieuwe klanten op een pakkende manier een beeld kan geven van jouw corporate identity. Met een bedrijfsvideo kan je de juiste kijkers aantrekken, vasthouden en tot actie aanzetten.

Waarom een bedrijfsvideo maken?

De reden om een bedrijfsvideo te maken is omdat bedrijfsvideo’s mogelijkheden bieden om de unieke en sterke kanten van jouw bedrijf in beeld te brengen. De boodschap en de emotie die jij wilt overbrengen, worden door videoproductiebedrijf SK Productions vertaald naar beeld.

Waar moet een bedrijfsfilm aan voldoen?

Een goede bedrijfsfilm moet voldoen aan een aantal punten. Als eerste moet de boodschap glashelder zijn. Maak je bedrijfsvideo tijdloos, kort en krachtig. Wanneer je deze punten verwerkt in jouw bedrijfsvideo, bereik je je doelgroep op een eenvoudige, maar effectieve manier.

Welke soorten video’s maakt SK Productions?

De soorten video’s die SK Productions maakt, zijn bedrijfsvideo’s, branded content en commercials. Ook is het mogelijk om televisieprogramma’s, e-learning en documentaires te laten maken. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dit zeggen onze klanten

FULL-SERVICE VIDEOPRODUCTIE

Jullie bedrijfsvideo of bedrijfsfilm laten maken door SK Productions betekent kiezen voor een partij die een totaaloplossing verzorgt. Wij bieden het complete plaatje: van script tot opname en nabewerking. Je kunt bij ons ook terecht voor alle postproductiediensten. Van finishing en full HD tot 4K en HDR editing. Wij hebben volwaardige editing services in huis om hierin te voorzien. Hiervoor hebben wij speciale edit suites. Deze volwaardige edit suites zijn stuk voor stuk voorzien van de meest recente Adobe software. Ook hebben wij de beschikking over een eigen studio in Apeldoorn. De studio is volledig uitgerust met de juiste verlichting en mogelijkheid tot filmen met green screen. De diensten die SK Productions biedt zijn zowel los als in totaaloplossing leverbaar.

PROMOTIE BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Het laten maken van een bedrijfsilm of bedrijfsvideo is een krachtige tool om je bedrijf mee te promoten. Hoe effectief dit uitpakt hangt mede af van de manier van aanpakken. Zo hebben wij geleerd dat bij de productie van een bedrijfsfilm één heel belangrijk onderdeel voorop staat. Namelijk het zoeken van de verbinding tussen mens en bedrijf. Om een optimaal resultaat te leveren bij het maken van een corporate film leveren wij altijd maatwerk. Immers is geen bedrijf hetzelfde en dient de aanpak altijd per film te verschillen. Ons plan van aanpak bevat altijd een strategie en concept waar grondig over nagedacht is.

OVER SK PRODUCTIONS

SK Productions is een bedrijf uit Apeldoorn dat gespecialiseerd is in het maken van bedrijfsvideo’s en andere branded content films. SK Productions is opgericht door Demian (CEO/Director) en Stefan (CEO/DOP). Inmiddels beschikken we over meer dan 10 jaar ervaring met het maken van diverse soorten video’s. Zo verzorgen we naast de productie van bedrijfsfilms ook tv-programma’s, documentaires, promotievideo’s, videoproducties en corporate’s. Onderscheidende punten zijn:

  • Krachtige bedrijfsvideo laten maken
  • Van drama en amusement tot lifestyle en branded content
  • Totaalpakket: productie, filmen en post-productie
  • Unieke promotiefilm laten maken
  • Altijd maatwerk voor een optimaal resultaat

EEN BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN

Ben je enthousiast over onze werkwijze en wil jij door SK Productions jouw bedrijfsvideo laten maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onder aan deze pagina is het mogelijk om een offerteformulier in te vullen. Zo ontvang je van ons een goed overzicht van de kosten. Natuurlijk is het ook altijd welkom om via het contactformulier de vragen te stellen die jij wilt. Vragen beantwoorden wij graag. Wij staan klaar om voor jou die bedrijfsvideo te maken waarin jij je volledig herkent! Goede verhalen verdienen het om mooi in beeld gebracht te worden. Mailen of bellen kan ook, aan jou de keus! SK Productions is telefonisch bereikbaar via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian).

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ