ds

Bedrijfsvideo laten maken

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Wil jij een bedrijfsvideo laten maken? Ben je op zoek naar een passende weergave van je organisatie? Wil je de corporate identity sterk over laten komen op beeld en in een pakkende film exact de essentie van je bedrijf laten zien? Dan zit je bij SK Productions helemaal op de juiste plek. Wij kunnen jouw bedrijfsfilm maken en precies de boodschap die jij wilt overbrengen, vertalen naar beelden. Dat is ons werk en dat doen we al jarenlang met heel veel passie. Samen zorgen we ervoor dat de passie die jij voor jouw bedrijf hebt ook van het scherm afspat. Kies ervoor om professioneel je bedrijfsvideo te laten maken en wij verzekeren je dat dit een positieve werking heeft op jouw doelgroep. Wij luisteren graag naar jouw wensen en eisen, om volledig samen te kunnen werken. SK Productions helpt jou je verhaal vertellen!

Heb je interesse in het laten maken van een bedrijfsvideo? Informeer dan gerust vrijblijvend verder door contact op te nemen via het contactformulier op de website. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 6 1418 6431 (Stefan) of +31 6 2888 5659 (Demian).

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN DOOR SK PRODUCTIONS

We produceren meer dan 1000 uur aan beeldmateriaal per jaar waardoor we ruim 50.000 GB aan data door onze computers en servers distribueren. Wanneer jij besluit door ons je bedrijfsvideo of bedrijfsfilm te laten maken, dan doen wij dit met een team van ervaren specialisten. Iedereen beschikt over eigen kennis en kwaliteiten die ervoor zorgen dat wij als team het beste resultaat behalen. Iedereen die bij SK Productions werkt, heeft een passie voor film en heeft diezelfde juiste mentaliteit die nodig is om de perfecte bedrijfsvideo te maken. Bij SK Productions gaan we tot het uiterste om een perfecte bedrijfsvideo te maken, maar dat doen we natuurlijk samen met jou. Samenwerken is het allerbelangrijkst als het neer komt om een goede bedrijfsvideo neer zetten.

EERSTEKLAS BEDRIJFSVIDEO MAKEN?

Al meer dan 10 jaar verbeelden wij met liefde de verhalen van onze opdrachtgevers. In de vorm van bedrijfsvideo’s, maar ook in de vorm van branded content, commercials, televisieprogramma’s, e-learning, documentaires en meer. Geen enkele bedrijfsfilm is standaard, iedereen heeft zijn eigen behoeftes. Elke vorm van film kunnen wij dan ook op de manier gebruiken zoals jij dat graag zou willen. Middels originele en op effectieve wijze gemaakte content zorgen we dat wij mensen raken. Ben je benieuwd naar ons werk? Neem hier een kijkje. Om op creatieve manieren verhalen te kunnen blijven vertellen, gebruiken we verschillende filmtechnieken. Na jarenlang vele opdrachten te doen zijn wij gespecialiseerd geworden in filmtechnieken zoals:

 • Filmen met drones
 • Filmen met green screen
 • Filmen met autocue
 • Filmen met 3D-animatie
 • Filmen met steadycam
 • Filmen met acteurs
 • Filmen met professionals
 • Filmen met voice-over

De bedrijfsvideo of bedrijfsfilm laten maken door SK Productions betekent kiezen voor een partij die de totaaloplossing verzorgt. Wij bieden het totaalplaatje: van script tot opname en nabewerking. Je kunt bij ons ook terecht voor alle postproductiediensten. Van finishing en full HD tot 4K en HDR editing. Wij hebben volwaardige editing services in huis om hierin te voorzien. Hiervoor hebben wij speciale edit suites. Deze volwaardige edit suites zijn stuk voor stuk voorzien van de meest recente Adobe software. Ook hebben wij de beschikking over een eigen studio in Apeldoorn. De studio is volledig uitgerust met onder andere de juiste verlichting en mogelijkheid tot filmen met green screen. De diensten die SK Productions biedt zijn zowel los als in totaaloplossing leverbaar.

DE KRACHT VAN EEN BRANDED CONTENT FILM

Het laten maken van een bedrijfsilm of bedrijfsvideo is een krachtige tool om je bedrijf mee te promoten. Hoe effectief dit uitpakt hangt mede af van de manier van aanpakken. Zo hebben wij geleerd dat het bij de productie van de bedrijfsfilm belangrijk is de verbinding tussen mens en bedrijf te zoeken. Om een optimaal resultaat te leveren bij het maken van de corporate film leveren wij altijd maatwerk. Immers is geen bedrijf hetzelfde en dient de aanpak dan ook steeds per film te verschillen. Wij stellen daarom een plan van aanpak op dat een strategie en concept bevat waar over nagedacht is.

OVER SK PRODUCTIONS

SK Productions is een bedrijf uit Apeldoorn dat gespecialiseerd is in het maken van bedrijfsvideo’s en andere branded content films. Wij zijn opgericht door Demian (CEO/Director) en Stefan (CEO/DOP) en beschikken over meer dan 10 jaar ervaring met het maken van diverse soorten video’s. Zo verzorgen we naast de productie van bedrijfsfilms ook tv-programma’s, documentaires, promotievideo’s, videoproducties en corporate’s.

 • Unieke promotiefilm laten maken
 • Van drama en amusement tot lifestyle en branded content
 • Totaalpakket: productie, filmen en post-productie
 • Altijd maatwerk voor een optimaal resultaat

OOK EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN? BEL SK PRODUCTIONS!

Ben je enthousiast over onze werkwijze en wil jij door SK Productions jouw bedrijfsvideo laten maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onder aan deze pagina is het mogelijk om een contactformulier in te vullen en op deze manier een offerte aan te vragen voor een overzicht van de kosten. Natuurlijk is het ook altijd welkom om via het contactformulier de vragen te stellen die jij wilt. Zodra wij het contactformulier ontvangen hebben gaan wij aan de slag en komen wij zo snel mogelijk bij jou terug met een voorstel. Wij staan klaar om voor jou die bedrijfsvideo te maken waarin jij je volledig herkent! Goede verhalen verdienen het om mooi in beeld gebracht te worden. Bellen of mailen kan ook, aan jou de keus! SK Productions is telefonisch bereikbaar via +31 6 1418 6431 (Stefan) of +31 6 2888 5659 (Demian).


Vraag nu een offerte aan

Neem contact op
info@skproductions.nl
06-141 864 31
Offerte aanvragen