ds

Promotiefilm

Wil jij een promotiefilm laten maken?

Ben jij op zoek naar een videoproductiebedrijf om een promotiefilm te laten maken? Dan ben je bij SK Productions op de juiste plek. Met jarenlange ervaring zijn wij een specialist op het gebied van allerlei soorten films. Wij zorgen voor de allerbeste kwaliteit, van de opnames tot de editing.

Het proces van het maken van een promotiefilm

Een promotiefilm maken is een groot proces. Een proces waar wij als specialisten, jou goed mee kunnen helpen. Er zijn natuurlijk vele verschillende soorten films maar het maken van een promotiefilm moet zo commercieel mogelijk zijn, want je wilt mensen aantrekken. Als het idee er is kunnen wij al snel te werk gaan, met onder andere voortellen aan u doen over de mogelijkheden van filmen. Wij luisteren allereerst graag wat jij in gedachten hebt, en dan vullen wij gewoon aan. Wij vinden dat elke film speciaal is, dus willen bij elk project groots uitpakken. Een aantal mogelijkheden qua filmen die wij als filmproductiebedrijf kunnen bieden zijn;

  Filmen met drones
  Filmen op een Greenscreen
  Filmen met autocue
  Filmen met 3D-animatie
  Filmen met steadycam
  Filmen met acteurs
  Filmen met professionals
  Filmen met voice-over

Elke manier van filmen die wij gebruiken kunnen wij aanpassen aan wat jouw wensen zijn. Combineren is natuurlijk ook mogelijk. Je kan bijvoorbeeld een deel van je promotiefilm met een drone opnemen, en vervolgens een deel toevoegen met 3D-animatie. Niets is standaard, iedereen heeft zijn of haar eigen behoeftes en daar passen wij ons op aan. Op deze manier zorgen wij altijd dat we samen het optimale resultaat kunnen behalen. Jij bedenkt het, wij creëren het. Samenwerking is het allerbelangrijkst.

Waarom zou jij kiezen voor SK Productions?

SK Productions werkt graag met jou samen en luistert dan ook naar al jouw wensen en eisen. Wij geloven niet alleen in de kracht van film, maar ook in de manier hoe wij ermee om kunnen gaan. Wij helpen jou namelijk graag met aansturen en de juiste kant op te gaan met jouw promotiefilm. Om een goede promotiefilm te maken heb je namelijk een goed doordachte strategie, een goede uitwerking van het concept en een plan van aanpak nodig. SK Productions kan jou met alle punten assisteren en helpen. Als je niet een promotiefilm wilt maken, maar iets anders kan dat natuurlijk ook. SK Productions doet ook moodfilms, e-learning, tv-programma’s, commercials en nog veel meer. Neem een kijkje naar ons werk om een impressie te krijgen van alle soorten films die wij maken.

Neem contact op met SK Productions

Wil jij een promotiefilm maken samen met SK Productions? Of wil je nog iets meer informatie over ons? Dan kan je altijd terecht op website. Via onze website kan je een contactformulier invullen. Hier is het natuurlijk mogelijk om vragen te stellen, maar ook om offertes aan te vragen voor een kostenindicatie, dit is vrijblijvend en gratis. Buiten het contactformulier kan je ook gerust even bellen of mailen met SK Productions. Wij hopen jou snel te zien bij SK Productions.


Vraag nu een offerte aan