ds
SK Productions > Commercial laten maken SK Productions > Commercial laten maken

COMMERCIAL LATEN MAKEN VAN HOGE KWALITEIT?

Een professionele commercial laten maken die ervoor zorgt dat reclame leuk is om naar te kijken? Wij van SK Productions gaan met veel passie de uitdaging aan om jouw product en jouw verhaal in korte tijd met elkaar te combineren. Daar heb je elkaar bij nodig, en wij willen graag de flexibele partner voor elke betrokken partij zijn.

Afspraak maken

Heb je specifieke wensen of wil je meer informatie aanvragen? Neem gerust contact op en onze directors beantwoorden met plezier al je vragen. Je kunt een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Onderaan de pagina kun je ook een afspraak inplannen met ons.

Wil jij je nieuwe product of dienst promoten, je merk versterken en top-of-mind worden bij de doelgroep? Dat kan door een sterke commercial te laten maken door SK Productions.

Heb je interesse in het laten maken van een commercial? Informeer dan vrijblijvend door contact op te nemen via het contactformulier. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian).

PERSOONLIJKE COMMERCIAL LATEN MAKEN

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat onze creaties precies aansluiten bij wat onze klanten in gedachten hebben. Dit resultaat bereiken wij door altijd goed te luisteren naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wij zetten net die extra stap om boven jouw verwachting te presteren

Dit zeggen onze klanten

KIES VOOR HET JUISTE MEDIUM EN BEREIK JE DOELGROEP

Op welk platform of medium is jouw doelgroep actief? Is dat de traditionele media: tv of radio, of bevindt jouw doelgroep zich voornamelijk op online platformen als Facebook, Youtube of Instagram? Waar jouw potentiële klanten zich begeven, daar hoor je een commercial te plaatsen. Bedenk dus goed: waar bereik ik het best mijn doelgroep?

ORIGINELE TV RECLAME LATEN MAKEN

Een commercial is uitermate geschikt voor in een reclameblok op tv. Door een impactvolle tv commercial te laten maken kan je als organisatie een grote groep mensen bereiken. Bij tv reclame is het belangrijk om origineel te zijn. We vertellen je graag hoe we hierbij kunnen helpen.

WAT ZIJN DE KOSTEN OM EEN TV COMMERCIAL TE LATEN MAKEN?

Wij begrijpen dat u nieuwsgierig bent geworden naar de kosten om een tv reclame te laten maken. Helaas kunnen wij geen duidelijke prijzen op onze website tonen. Dat komt omdat elke commercial anders is. Uiteraard houden wij altijd rekening met jouw budget, wensen en doelstellingen.

Mocht je de kosten willen weten om een tv commercial te laten maken, raden we je aan om een offerte aan te vragen. Je ontvangt dan een goed overzicht van de kosten.

VESTIG DE AANDACHT OP JOUW ORGANISATIE

Wij zetten bij onze opdrachten alle beschikbare middelen in om product en verhaal met elkaar te combineren. Door het toevoegen van beeld krijgen we dat voor elkaar. Bij het maken van commercials brengen wij zelf creatieve en vernieuwende ideeën in.

Door een commercial te laten maken wil je als organisatie de aandacht op je vestigen. Dit lukt alleen mits dit op de juiste manier gebeurt. Met behulp van verschillende filmtechnieken en andere soort camera’s (zoals drones en dergelijke) is er veel mogelijk. Geen enkel beeld ziet er hetzelfde uit.

HOE VAL JE HET MEEST OP?

Jij wilt een tv reclame laten maken? Dan is het van groot belang dat je voldoende opvalt tussen de rest van de tv commercials. Hoe lukt dat? Opvallen gaat door middel van een uniek concept, pakkende opbouw van je reclamespot en karakteristieke illustraties. Gezien de beperkte en vaak dure zendtijd op televisie, is het ook belangrijk om je boodschap zo effectief mogelijk te communiceren.

HET VOORDEEL VAN EEN ANIMATIE RECLAMEFILMPJE

Als je ervoor kiest om een animatie tv commercial te laten maken scheelt dat flink in de kosten. Want er zijn geen dure acteurs nodig en er hoeft geen rechten voor uitzending op televisie over te worden betaald. Een ander voordeel van animatie is dat het sneller opvalt tussen de andere tv reclames.

BEDRIJFSFILM OF BRANDED CONTENT VIDEO LATEN MAKEN

Je kunt bij ons voor veel meer film gerelateerde zaken terecht dan alleen maar een commercial laten maken. Je kunt bijvoorbeeld ook een corporate video laten maken. Zo’n bedrijfsfilm is perfect voor het tonen van je dienstverlening als bedrijf zijnde. Zo kun je de potentiële klant en andere geïnteresseerden een compleet beeld geven van de bedrijfsvoering, locatie, sfeer en medewerkers van je organisatie.

Ook kun je bij ons andere soorten video’s laten maken, zoals een sfeerimpressie vol met gevoel en emotie verpakt in een moodfilm. Maar ook online video in de vorm van branded content is mogelijk, waarin we alle zeilen bijzetten om online views binnen te halen.

VIDEOPRODUCTIE VOOR BEDRIJVEN

Wij zijn een allround videoproductiebedrijf dat video’s produceert voor bedrijven. Van een bedrijfsvideo laten maken tot een promotiefilm laten maken. Welke video je ook wilt laten maken door SK Productions, je bent verzekerd van kwaliteit.

COMMERCIAL LATEN MAKEN DOOR SK PRODUCTIONS

Ben je geïnteresseerd in de videoproducties die wij aanbieden en wil je er graag meer over weten? Je kunt ons mailen of bellen! SK Productions is telefonisch bereikbaar via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian).

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ