ds

Commercial laten maken

Een commercial laten maken door SK Productions?

Ben je ondernemer, heb je een mooi eigen bedrijf en zoek je de perfecte manier om de buitenwereld te kunnen tonen wat voor kwalitatief product of handige dienst je aan te bieden hebt? Dan kan een commercial maken een goed idee zijn. SK Productions uit Apeldoorn kan veel voor je betekenen op het gebied van het in beeld brengen van jouw organisatie, door een commercial te maken. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat onze creaties precies aansluiten bij wat onze klanten in gedachten hebben. Dit resultaat bereiken wij door altijd goed te luisteren naar de persoonlijke wensen van de klant. Wij stoppen niet bij ‘ok’ maar gaan door tot verbijsterend en verrassend.

De hoge kwaliteit van het werk van SK Production blijkt goed uit het resultaat van hun timelapse-trailer van de natuurfilm WILD. Met deze prachtige beelden won Stefan Kuipers van SK Productions de derde prijs bij het Timelaps Film Festival 2018.

Een commercial laten maken en nog veel meer

Wij bij SK Productions zetten bij onze opdrachten alle beschikbare middelen in om product en verhaal met elkaar te combineren en door het toevoegen van beeld krijgen we dat voor elkaar. Bij het maken van commercials brengen wij zelf creatieve en vernieuwende ideeën in. Door een reclame te laten maken wil je als organisatie de aandacht op je vestigen. Dit lukt alleen mits dit op de juiste manier gebeurt. Met behulp van verschillende filmtechnieken en ander soort camera’s (zoals drones e.d.) is er veel mogelijk en ziet geen enkel beeld er hetzelfde uit. Door ons plezier en onze passie komen we samen met onze klanten tot de beste resultaten. Door onze kennis en ervaring in te zetten en door in nauw overleg met klant aan de slag te gaan, komen we altijd tot ons vooraf gestelde doel.

Maar je kunt bij ons voor veel meer film gerelateerde zaken terecht dan alleen maar een commercial laten maken. Je kunt bijvoorbeeld ook een corporate laten maken. Zo’n bedrijfsfilmpje is perfect voor het tonen van je dienstverlening als bedrijf zijnde. Zo kun je de potentiële klant en andere geïnteresseerden een compleet beeld geven van de bedrijfsvoering, locatie, sfeer en medewerkers van je organisatie. Ook kun je bij ons anders soort film laten maken, zoals een sfeerimpressie vol met gevoel en emotie verpakt in een moodfilm. Maar ook online video in de vorm van branded content, waarin we alle zeilen bijzetten om online views binnen te halen.

Contact opnemen om een film of commercial te laten maken

Ben je geïnteresseerd in iets dat wij aan te bieden hebben en wil je er graag meer over weten? Of wil je gewoon even brainstormen en weten wat onze mogelijkheden zijn? Bij ons werk vind je een overzicht van verschillende opdrachten uit ons portfolio. Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op! Iets gezien dat u bevalt? U kunt altijd een offerte aanvragen.


Vraag nu een offerte aan

Neem contact op
info@skproductions.nl
06-141 864 31
Offerte aanvragen