ds

Filmcrew gezocht?

Filmcrew gezocht?

Ben jij voor een filmproductie op zoek naar een ervaren filmcrew? Dan bent u bij SK Productions absoluut aan het juiste adres. Of het nou gaat om een tv productie of bedrijfsfilm, wij staan met een filmploeg voor je klaar als je ons nodig hebt. Wij bieden naast een ruime variatie in videoproducties het totaalplaatje: Van script tot opname en nabewerking. Je kunt bij ons ook terecht voor alle postproductiediensten. Van finishing en full HD tot 4K en HDR editing. Wij hebben volwaardige editing services in huis om je hierin te voorzien.

Zeer breed inzetbaar

SK Productions is als filmploeg zeer breed inzetbaar, van documentaires, moodfilms en commercials tot bedrijfsfilms, e-learnings en promotiefilms. SK Productions realiseert jouw filmproductie graag in goed overleg met jou, want alleen dan komen we tot het beste eindresultaat. Voor perfecte videoproducties beschikken wij over eigen filmuitrusting en gebruiken we verschillende filmtechnieken, zoals:

  • Filmen met drones
  • Filmen op een Greenscreen
  • Filmen met autocue
  • Filmen met 3D-animatie
  • Filmen met steadycam
  • Filmen met acteurs
  • Filmen met professionals
  • Filmen met voice-over

De mogelijkheden in videoproducties zijn bij SK Productions eindeloos. Middels originele en op effectieve wijze gemaakte content zorgen wij dat we mensen raken. Ben je benieuwd naar ons werk? Neem hier een kijkje.

Over SK Productions

Al meer dan 10 jaar verbeelden wij met liefde de verhalen van onze opdrachtgevers. We produceren meer dan 1000 uur aan beeldmateriaal per jaar waardoor we ruim 50.000 GB aan data door onze computers en servers distribueren. Wanneer je met ons in zee gaat, mag je een filmcrew van ervaren specialisten verwachten. Door onze ruime ervaring in het produceren en creëren van zeer uiteenlopende videoproducties, weten we hoe we de kwaliteiten van onze opdrachtgevers goed kunnen uitlichten in unieke content, afgestemd op jouw wensen.

Iedereen in ons team beschikt over eigen kennis en kwaliteiten die ervoor zorgen dat wij als team het beste resultaat behalen. Iedereen die bij SK Productions werkt, heeft een passie voor film en heeft diezelfde juiste mentaliteit die nodig is om de perfecte videoproductie te realiseren. Binnen SK Productions gaan we tot het uiterste!

Neem contact op!

Zie je een samenwerking met SK Productions wel zitten? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we je wensen, zodat onze filmploeg zo snel mogelijk aan de slag kan. Voor de hulp van een professionele en op zichzelf staande filmcrew kunt u bij SK Productions terecht! Wij werken graag creatief en innovatief aan jouw videoproductie.

 


Vraag nu een offerte aan