4Suites
play
4Suites
Wij maken het leven van uzelf en uw klanten makkelijker en brengen de dienstverlening naar een hoger – meer persoonlijk – niveau met de nieuwste technologieën en data.

4Suites is pionier op het gebied van intelligente toegangscontrole waarbij fysieke sleutels, access cards en codes worden vervangen door de smartphone van de gebruiker.
Maar toegang is slechts het begin!

Onze missie was het creëren van een magische beleving waarbij de film de customer experience in beeld moest brengen gecombineerd met de functionaliteit van de app.
Met een super snelle doorlooptijd van 4 weken was er haast geboden en mochten wij van 4 Suites de gehele productie verzorgen. Van clean sheet tot eindresultaat.
Waarbij we niet alleen de Engelse teksten en voice-over hebben geproduceerd maar ook zorg hebben gedragen voor het script, de locatiescouting en casting van de acteurs.

Doormiddel van High End Digital Cinema Equipment en highspeed opnametechnieken is er een fantastische look-and-feel aan de film gegeven, die we direct in onze edit-suites konden inladen. Tijdens de post-production is de film verzien van 3d-animaties en motion-tracking.
Meerdere draaidagen in Rotterdam en Dordrecht hebben een moodfilm opgeleverd die heeft geleid tot het binnen halen van meerdere prospects.