Industrieel Erfgoed
play
Themacampagne Terug in de Tijd Veluwe
Op de Veluwe is veel erfgoed te vinden van ons industriële verleden. Overal in het landschap vind je hier de sporen van.

Duik in het verleden en laat je meeslepen in de rijke geschiedenis van de Veluwe. Dit was de kernboodschap die we moesten gaan vertalen naar beeld.

Er moesten 2 versies van de video komen. Een langere storytelling video en een korte variant voor social media om naar de lange video te verwijzen.

Vanuit dit idee hebben we het verhaal van het industrieel erfgoed van de Veluwe opgeschreven.

” Wie zich in de geschiedenis van de Veluwe verdiept, komt er achter dat het gebied vol zit met waardevolle herinneringen. Ga terug in de tijd en laat je meeslepen in de geschiedenis van de Hanzetijd en de prachtige Hanzesteden die je een stapje terug laten doen in de tijd. Ontdek ook welke industriële erfgoedmonumenten voor een stijging in de welvaart hebben gezorgd of voel je vorstelijk in één van de schitterende landgoederen en kastelen die rijke machthebbers hebben achtergelaten. Laat je verrassen door de rijke historie op de Veluwe”.

Hierbij ging het vooral om het inspireren en enthousiasmeren van de bezoekers. Een mooie campagne waarbij we weer een aantal pareltjes van de Veluwe mocht laten zien.