ds
SK Productions > Bedrijfsfilm productie SK Productions > Bedrijfsfilm productie

Bedrijfsfilm productie door professionals

Wil jij kort en bondig duidelijk maken aan klanten, bezoekers, nieuwe medewerkers of een andere doelgroep wat jouw bedrijf precies doet? Het produceren van een bedrijfsfilm is de uitkomst om jullie organisatie goed over te brengen op de doelgroep. Jullie visie, missie, werknemers en de werkzaamheden van de organisatie kun je op een professionele manier in beeld laten brengen door SK Productions. Een bedrijfsfilm is voor iedere organisatie een handige must have, en vertelt wat het bedrijf doet en hoe ze dat doet. SK Productions denkt graag met u mee en zorgt met het hele team graag voor de bedrijfsfilm waar jij op hoopt!

Afspraak maken

Heb je interesse in het laten maken van een bedrijfsvideo? Informeer dan vrijblijvend door contact op te nemen via het contactformulier. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian)

Bedrijfsfilmproductie door SK Productions

Al meer dan tien jaar zijn wij specialist in het vertellen van de mooiste bedrijfsverhalen met beelden. Of dit nou inspirerend of informerend moet zijn; wij doen het altijd met passie. Wij brengen in onze bedrijfsfilms graag jouw passie voor jouw bedrijf en werk naar voren. Ons specialistische team werkt nauw in teamverband met jou samen aan jouw bedrijfsfilm, dat hét verhaal vertelt dat jij wilt vertellen. Dat mag dus over alles gaan, het is jouw verhaal.

Dit zeggen onze klanten

Professioneel, uniek en op maat gemaakt

Wil je bij SK Productions een bedrijfsfilm laten produceren? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast dat wij met onze creatieve en innovatieve ideeën zorgen voor een bedrijfsfilm die de aandacht trekt, maken wij gebruik van diverse filmtechnieken die hieraan bijdragen. Zo werken wij bijvoorbeeld niet alleen met reguliere filmcamera’s, maar filmen we ook met drones en maken wij regelmatig gebruik van een Greenscreen of een Blackbox opstelling. Daarnaast zijn wij pro in het editen van filmmateriaal: wij beschikken over volwaardige editing suites in diverse maten, welke stuk voor stuk voorzien zijn van de meest recente Premiere Pro software.

 

FULL-SERVICE VIDEO LATEN MAKEN?

SK Productions biedt het totaalplaatje: van script tot opname en nabewerking. Je kunt bij ons ook terecht voor alle postproductiediensten. Van finishing en full HD tot 4K en HDR editing. Wij hebben volwaardige editing services in huis om hierin te voorzien. Hiervoor hebben wij speciale edit suites. Deze volwaardige edit suites zijn stuk voor stuk voorzien van de meest recente Adobe software.

Ook hebben wij de beschikking over een eigen studio in Apeldoorn. De studio is volledig uitgerust met onder andere de juiste verlichting en mogelijkheid tot filmen met green screen. De diensten die SK Productions biedt zijn zowel los als in totaaloplossing leverbaar.

Afspraak maken voor bedrijfsfilmproductie

Kies je voor de professionals van SK Productions en laat je door ons jouw bedrijfsfilm maken? Dan ga je in zee met een creatief en specialistisch team dat altijd tot het uiterste gaat. Wij houden niet van gemakzucht en geven alles om voor jouw productiebedrijf de perfecte bedrijfsfilm over de productie of een ander onderdeel te realiseren! Iedereen met een verhaal kan bij ons terecht om het vervolgens in beeld met de wereld te delen. Neem hier contact met ons op en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ