ds

Bedrijfsfilm productie

Bedrijfsfilm over productie proces laten maken

Wil jij kort en bondig duidelijk maken aan klanten, bezoekers, nieuwe medewerkers of een andere doelgroep wat jouw bedrijf precies doet? Voor een productiebedrijf kan een bedrijfsfilm een hele uitkomst zijn om de productie toe te lichten aan diverse doelgroepen. Het productieproces en de werkzaamheden van jouw bedrijf kun je allemaal op een professionele manier in beeld laten brengen door SK Productions. Een bedrijfsfilm kan voor een productiebedrijf ontzettend handig zijn en op simpele wijze vertellen wat het bedrijf doet en hoe ze dat doet. SK Productions denkt graag met u mee en zorgt met het hele team graag voor de bedrijfsfilm waar jij op hoopt!

Bedrijfsfilm door SK Productions

Al meer dan tien jaar zijn wij specialist in het vertellen van de mooiste bedrijfsverhalen met beelden. Of dit nou inspirerend of informerend moet zijn; wij doen het altijd met passie. Wij brengen in onze bedrijfsfilms graag jouw passie voor jouw bedrijf en werk naar voren. Ons specialistische team werkt nauw in teamverband met jou samen aan jouw bedrijfsfilm, dat hét verhaal vertelt dat jij wilt vertellen. Dat mag dus over alles gaan, het is jouw verhaal.

Bij SK Productions zitten we allemaal op één lijn: iedereen heeft zo zijn eigen specifieke kwaliteiten en natuurlijk zijn eigen persoonlijkheid, maar we delen dezelfde mentaliteit en hebben allemaal dezelfde passie die ons drijft om tot het beste resultaat voor jouw bedrijfsfilm te komen.

Diverse bedrijfsfilms

Wil je bij SK Productions een bedrijfsfilm laten maken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast dat wij met onze creatieve en innovatieve ideeën zorgen voor een bedrijfsfilm die de aandacht trekt, maken wij gebruik van diverse filmtechnieken die hieraan bijdragen. Zo werken wij bijvoorbeeld niet alleen met reguliere filmcamera’s, maar filmen we ook met drones en maken wij regelmatig gebruik van een Greenscreen of een Blackbox opstelling. Daarnaast zijn wij pro in het editen van filmmateriaal: wij beschikken over volwaardige editing suites in diverse maten, welke stuk voor stuk voorzien zijn van de meest recente Premiere Pro software.

Naast het maken van bedrijfsfilms, kun je bij ons ook terecht voor het laten maken van commercials, promotiefilms en mood films. Benieuwd naar wat wij zoal hebben gemaakt? Bekijk hier ons werk.

Afspraak maken voor ontwikkeling bedrijfsfilm

Kies je voor de professionals van SK Productions en laat je door ons jouw bedrijfsfilm maken? Dan ga je in zee met een creatief en specialistisch team dat altijd tot het uiterste gaat. Wij houden niet van gemakzucht en geven alles om voor jouw productiebedrijf de perfecte bedrijfsfilm over de productie of een ander onderdeel te realiseren! Iedereen met een verhaal kan bij ons terecht om het vervolgens in beeld met de wereld te delen. Neem hier contact met ons op en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!


Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Email ons!
Bel ons!