ds
SK Productions > Televisieproductie laten maken SK Productions > Televisieproductie laten maken

TELEVISIEPRODUCTIE LATEN MAKEN

Ben je op zoek naar professionele filmmakers voor een televisieproductie? SK Productions heeft ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van filmproducties voor onder andere TV productiebedrijven. Samen zorgen we ervoor dat we precies de boodschap overbrengen in de televisieproductie die jij aan de kijker wil meegeven. Dat is ons werk en dat doen we met heel veel passie. Tegenwoordig zijn we 24/7 verbonden met het internet. Mediaconsumptie vindt voor het grootste deel online en digitaal plaats. Maar toch kunnen we met televisieprogramma’s een breed publiek bereiken en verhalen vertellen. Zowel televisieproductiebedrijven als bedrijven die voor een item op tv (willen) komen, kunnen bij SK Productions terecht. Van de grotere televisieproducties zoals een serie afleveringen tot een promotiefilm van een nieuw programma; SK Productions maakt graag mooie televisie.
Afspraak maken

Heb je interesse in het laten maken van een bedrijfsvideo? Informeer dan vrijblijvend door contact op te nemen via het contactformulier. Of geef ons een belletje; je kunt ons bereiken via +31 (0)6 141 864 31 (Stefan) of +31 (0)6 288 856 59 (Demian)

ONZE WERKWIJZE

Voor al onze televisieproducties en andere films werken we nauw samen met onze opdrachtgevers, jij dus. Alleen door een goede samenwerking, door te luisteren naar jouw wensen en door goed overleg, komen we tot het allerbeste eindresultaat. Ons team professionals gaat met heel veel passie te werk en iedereen heeft zijn eigen kennis en kwaliteiten binnen het team. Iedereen die bij SK Productions werkt, heeft een passie voor film en heeft diezelfde juiste mentaliteit die nodig is om de perfecte bedrijfsfilm te realiseren. Binnen SK Productions gaan we tot het uiterste.

Dit zeggen onze klanten

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

TV productiebedrijven kunnen bij SK Productions aankloppen voor diverse televisieproducties. Wij denken graag met je mee in conceptvorm, maar weten evengoed door jou bedachte producties vorm te geven met beeld. Ben je benieuwd naar ons werk? Neem hier een kijkje. Om op creatieve manieren verhalen te kunnen blijven vertellen en televisieproductiebedrijven van dienst te zijn, gebruiken we verschillende filmtechnieken, zoals:

  • Filmen met drones
  • Filmen op een Greenscreen
  • Filmen met autocue
  • Filmen met 3D-animatie
  • Filmen met steadycam
  • Filmen met acteurs
  • Filmen met professionals
  • Filmen met voice-over

Wij bieden, mede dankzij bovengenoemde ruime filmuitrusting, het totaalplaatje: Van script tot opname en nabewerking. Je kunt bij ons ook terecht voor alle postproductiediensten. Van finishing en full HD tot 4K en HDR editing. Wij hebben volwaardige editing services in huis om hierin te voorzien.

CONTACT OPNEMEN

Bij interesse in (de gehele) beeldondersteuning bij een televisieproductie, kun je contact met ons opnemen. Als jij enthousiast bent over onze werkwijze en wil dat wij jouw televisieproductie gedeeltelijk of helemaal verzorgen, dan staan wij voor jou klaar met een professioneel team. Mooie televisie met passie gemaakt, dat is wat we doen!

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ